Alle interieurfolies

Sorteren op:
Sorteren op:

Luxe interieurfolie van oodyx

Op zoek naar interieurfolie? Oodyx is de specialist op het gebied van interieurfolies in Nederland. Bij ons vind je zowel pvc-vrije interieurfolies als de reguliere interieurfolie van pvc. Uiteraard in de stijl die perfect aansluit op het gekozen interieur.

Wat is interieurfolie?

Interieurfolie is een slimme manier om het interieur van een woning een make-over te geven. Bevallen de huidige keukenkastjes niet meer of passen deze niet in een nieuw gekozen interieurstijl? Geen zorgen, want in plaats van een compleet nieuwe keukeninrichting geef je de reeds bestaande kastjes een compleet nieuw uiterlijk met een van onze luxe interieurfolies.

Zakelijk interieur wrappen met interieurfolie

Daar waar het onder consumenten steeds bekender wordt om een keuken te wrappen met interieurfolie, is het ook steeds populairder om interieurfolie te gebruiken om een zakelijk interieur van een nieuwe look te voorzien. Zo zijn alle interieurfolies van oodyx geschikt voor het wrappen van:

 • Deuren
 • Muren
 • Bureau’s
 • Vensterbanken
 • Balies
 • Kasten
 • Tafels

Voor deuren en werkbladen is het dan wel verstandig te kiezen voor een premium variant, die beter krasvast is, beter vuilafstotend en beter bestand tegen het zweet aan de handen. 

Je hoeft in elk geval geen rekenwonder te zijn om te weten dat het wrappen van een zakelijk interieur met interieurfolie vele malen goedkoper is dan het compleet vervangen van een zakelijke inrichting. Bovendien is het ook nog eens vele malen duurzamer, omdat je zo het interieur een tweede (of misschien wel derde) leven geeft. Hiermee ben je als bedrijf niet alleen duurzaam, maar ook nog eens voordelig bezig.

Interieurfolie voor in huis

Is interieurfolie dan alleen geschikt voor zakelijke toepassingen? Nee hoor. Er zijn vele binnenhuisarchitecten en particulieren die er voor kiezen om interieurfolie in huis te gebruiken. Ook voor gebruik in huis is het namelijk vele malen goedkoper om interieurfolie op de bestaande inrichting te plakken dan te kiezen voor een compleet nieuwe inrichting. Als er voor een make-over gekozen wordt met een relatief klein budget is interieurfolie daarom de perfecte oplossing voor veel huishoudens.

De verschillende soorten interieurfolie van oodyx

Oodyx heeft verschillende lijnen interieurfolie die geschikt zijn voor zowel zakelijk als particulier gebruik. Ook sluiten deze lijnen altijd aan bij de gekozen interieurstijl van de woning. In de webshop van oodyx maken wij onderscheid tussen de volgende decors interieurfolie:

 • Houtdecors
 • Leder-look decors
 • Steenachtige decors
 • Unikleuren

Bovendien zijn er per genre interieurfolie ook nog verschillende designs verkrijgbaar. Zo heb je bij de houtdecors de keuze uit verschillende houtlook designs. Van walnoot tot eikenhout en van licht tot donker hout. Hier vallen echter ook decors onder die eigenlijk een unikleur zijn doch voorzien van een houtnerf. Zo is er altijd een interieurfolie die perfect aansluit op de gekozen interieurstijl.

Interieurfolie kopen bij oodyx

Van plan om interieurfolie te kopen? Dan doe je dat voordelig bij oodyx. Onze interieurfolies zijn van de hoogste kwaliteit en daarom niet te vergelijken met de plakfolies die je bij de bouwmarkt kunt kopen. Daarnaast heb je bij oodyx ook de keuze uit nieuwe PVC vrije interieurfolie. Deze doet qua kwaliteit niet onder voor de PVC houdende variant, maar is wel beter voor het milieu.

Ga jij interieurfolie kopen bij oodyx? Dat doe je bij ons op factuur of door direct af te rekenen via iDeal. Alle bestellingen die voor 15:00 uur zijn geplaatst, worden diezelfde dag nog verzonden. Vragen over onze interieurfolie? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.