Over ons

Oodyx leverancier van exclusieve interieurfolies, pvc-vrij.

Oodyx is een aparte Business Unit van C-flexx B.V. die is gespecialiseerd in het leveren van exclusieve en pvc-vrije interieurfolies.

Klantgericht
Bij oodyx ontzorgen wij onze klanten. Door snelle levering van interieurfolies en scherpe inkoopvoordelen zorgen wij ervoor dat klanten zich volledig kunnen focussen op hun dienstverlening, zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over de kwaliteit van hun producten. Wij helpen ondernemers nog succesvoller te worden.

Snelle service
Oodyx heeft een eigen warehouse met logistieke professionals waar alle exclusieve interieurfolies op voorraad liggen. Je bestelling wordt dus niet verstuurd vanuit het buitenland. Mits besteld vóór 12:00 uur bezorgen we vanuit ons warehouse de folies binnen 24 uur bij jou. Ook is het mogelijk om enkele meters folie te bestellen i.p.v. een volle rol. De minimale afname is 3 meter. Deze folies worden voor aflevering keurig omwikkeld met een hoes waarna ze in een stevige doos op transport gaan. Wij hebben korte lijnen met ons warehouse waardoor wij snel kunnen handelen.

Onderscheidend

  • Oodyx houdt zelf voorraad en verzendt vanuit een centraal gelegen magazijn met eigen koeriers. Een reguliere bestelling gaat direct van het magazijn naar jou, zonder tussenstations, waardoor de kans op schade minimaal is.
  • Oodyx is een klein, benaderbaar bedrijf met korte lijnen. We kunnen daardoor snel schakelen en maatwerk leveren waar gewenst.
  • Oodyx omringt zich met ter zake kundige specialisten voor logistiek, administratie en andere diensten. Zelf concentreren we ons volledig op jou!

Neem contact met ons op!
Wilt je meer weten over onze exclusieve en pvc-vrije interieurfolies? Of wil je meer weten over hoe wij jou extra voordeel kunnen geven met dezelfde producten, dezelfde specificaties en dezelfde garanties?  Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via +31 (0)55 303 1004 of mail ons [email protected].

Wie zijn wij?

Warehousing en transport

Van de Hoef Logistiek
Wij bij oodyx vinden een betrouwbare en stipte levering van onze producten belangrijk. Wij willen dat u kunt rekenen op een vlotte en prettige bezorging van de bestelde producten. Daarom werken wij samen met Van de Hoef logistiek. Door de zeer accurate track en trace van Van de Hoef logistiek weet u altijd waar uw pakket zich bevindt. We werken met eigen chauffeurs en de producten worden rechtstreeks vanuit het magazijn naar u gestuurd, zonder tussenkomst van een verdeel HUB dus. Dat is voordelig want dit zijn de plekken waar de meeste schade aan producten ontstaat. Door het ontbreken van deze tussenstap blijft schade bij ons enorm beperkt.

Ontwerp

Ketz and Dogs
De boodschap die wij willen overdragen wordt in beeld gegoten door Ketz and Dogs. Deze ervaren grafisch ontwerpers helpen ons bij de ontwikkeling van prijslijsten, fotomateriaal van producten, nieuwsbrieven en samplemappen. Zo kunnen wij ons aanbod op een overzichtelijke en duidelijke manier op u overbrengen.

Front desk service

Goedemorgen Goedemiddag
Bij oodyx missen we geen enkel telefoontje. Door de telefoondienst van Goedemorgen-Goedemiddag zijn wij altijd bereikbaar, ook als we even met iets anders bezig zijn. De ervaren, professionele operators staan je graag te woord en zorgen dat je antwoord krijgt op je vragen. Op deze manier willen wij jou de beste klantenservice bieden, zonder de focus op het product te verliezen.

Financieel

Account Bird
Wij kunnen u de producten zo voordelig aanbieden onder meer omdat wij de volledige financiële administratie hebben uitbesteed aan AccountBird. Wij hebben onze webshop gekoppeld aan ons boekhoudsysteem dat weer gekoppeld is aan logitieke software in ons magazijn. Alle systemen werken geautomatiseerd samen. Hierdoor kunnen we onze aandacht investeren in de kwaliteit van onze producten en dienstverlening.

Ondersteuning

Virtual Assistant
Wij proberen ons volledig te focussen op de core business, onze service. Randzaken laten wij daarom door SVG Virtual Assistant regelen. Hierdoor hebben wij onze handen vrij voor jou: de klant.

webshop

IQ Leads
Het bouwen en optimaliseren van webshops is specialistisch werk. Dat kunnen wij niet. IQ leads kan dat wel. SEO, Data Driven en Ad Words zijn termen die ons boven de pet gaan. Daarom laten we dit vol vertrouwen over aan onze internetdiensten-partner.