Pvc-vrije Interieurfolies

Sorteren op:
Sorteren op:

PVC vrije interieurfolies van oodyx

In steeds meer huishoudens wordt gekozen voor een make-over door middel van interieurfolie. Dat is namelijk een budgetvriendelijke manier om een reeds bestaand interieur een compleet nieuwe look te geven. Toch is dit type pvc folie vaak niet zo duurzaam en al zeker niet goed voor het milieu en het binnen klimaat. Oodyx brengt daar verandering in met een compleet nieuwe lijn van pvc-vrije interieurfolies.

Wat is pvc-vrije interieurfolie

De oodyx pvc-vrije interieurfolies zijn gemaakt van het duurzame polypropeen, ook wel bekend als polypropyleen, polyprop of PP. Deze folies zijn in het fabricageproces en als afval minder belastend voor de leefomgeving dan pvc. Ze zijn vrij van chloor en weekmakers wat het binnenklimaat ten goede komt. Algemeen kan van alle interieurfolies echter worden gezegd dat ze duurzaam zijn omdat ze tot wel 10 jaar meegaan. De PP varianten zeker, want die zijn buitengewoon krasvast en omdat ze niet krimpen blijven ze beter zitten.

Duurzaam een interieur wrappen met pvc-vrije interieurfolie

De duurzame interieurfolies van van oodyx zijn geschikt om een compleet interieur van een nieuwe look en feel te voorzien. Of het nu gaat om keukenkastjes, trappen of badkamers, met oodyx pvc-vrije interieurfolies creëer je in een handomdraai een nieuwe sfeer. Door de enorm hoge kleefkracht is deze folie zelfs geschikt voor (vlakke) muren! Omdat de pvc-vrije interieurfolie van oodyx hard plakt én niet krimpt krijg je nooit losse of vieze randjes. Bovendien is het zeer krasvast en daarom de beste keuze voor balies, trappen en deuren. Onze klanten gebruiken pvc-vrije interieurfolies onder meer voor het wrappen van:

  • Deuren
  • Trappen
  • Keukens
  • Badkamers
  • Meubelen
  • Wanden
  • Balies
  • Verkoopdisplays
  • Beursstands

Pvc-vrije interieurfolies in verschillende uitvoeringen

Oodyx heeft 3 verschillende genres pvc-vrije interieurfolie met in totaal 15 decors. Elk genre heeft een eigen karakter dat past in bijna elk soort interieur. Van houtdecor tot lederlook en van beton-look tot fantasieprint. Of je nu op zoek bent naar een folie voor het wrappen van een zakelijk interieur of voor je eigen woning. In een van de 3 genres van oodyx is het decor te vinden dat past bij jouw stijl. Kijk in de webshop van oodyx voor een van deze prachtige pvc-vrije interieurfolie genres.

Klik hier voor de product data sheet