Interieurfolies voor slaapkamers

Sorteren op:
Sorteren op:

Interieurfolies voor in de slaapkamer

Oodyx biedt een prachtige selectie interieurfolies die perfect zijn voor gebruik in de slaapkamer. Deze folies bieden de mogelijkheid om snel en eenvoudig de stijl van een slaapkamer aan te passen, zonder dat daarvoor grote renovaties nodig zijn.

De interieurfolies van oodyx zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, patronen en texturen, waardoor er eindeloze ontwerpmogelijkheden zijn om de stijl van een slaapkamer aan te passen aan persoonlijke voorkeur. Of het nu gaat om een romantische uitstraling, een moderne uitstraling of juist een natuurlijke look, de interieurfolies van oodyx zijn de perfecte oplossing.

Waarom oodyx interieurfolie voor de slaapkamer?

De slaapkamerfolies van oodyx zijn op verschillende manieren te gebruiken om een bestaande kamer van een compleet nieuwe look te voorzien. En dat altijd zonder verbouwing! Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld een muur te voorzien van subtiele accenten door deze te bekleden met een opvallende folie met een patroon of kleur die past bij de rest van het interieur. Ook is het mogelijk om kastdeuren of laden te voorzien van een laag interieurfolie om zodoende een nieuwe uitstraling te realiseren. Daarnaast is zelfs de achterkant van het hoofd- of voeteneinde van het bed bekleden met de folies om een unieke uitstraling te creëren. Door de grote diversiteit in ontwerpen is er altijd een folie die perfect aansluit op de rest van de huidige slaapkamer.

Naast het esthetische aspect zijn de slaapkamer interieurfolies van oodyx ook duurzaam én zeer praktisch. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen slijtage, krassen en vuil. Dit maakt de folies zeer geschikt voor intensief gebruik in de slaapkamer en zorgt ervoor dat ze lang meegaan.

Een ander voordeel van het gebruik van interieurfolies in de slaapkamer is dat deze eenvoudig en snel aan te brengen zijn. Hierdoor bespaar je veel tijd en geld in vergelijking met grote renovaties. 

Geschikte decors voor de slaapkamer

Bij oodyx heb je de keuze uit 5 hoofd decors. Onder ieder decor zijn weer verschillende uitvoeringen te vinden. Zo heb je bij het hout decor de keuze uit lichte houtkleuren zoals de Creamy Oak (565H), maar ook donkere houtkleuren zoals de Ancient Oak (703H). Wat voor jouw project de ideale keuze is, ligt volledig aan de wensen van de consument en of het moet aansluiten op reeds gemaakte interieurkeuzes in de slaapkamer. Met behulp van de oodyx stalenkaart heb je de folie eerst even in handen voordat je deze keuze maakt. 

Slaapkamer interieurfolie kopen bij oodyx

De interieurfolies van oodyx zijn een fantastische manier om de uitstraling van iedere slaapkamer snel en eenvoudig te veranderen. De brede selectie van kleuren, patronen en texturen, duurzame materialen en eenvoudige installatie maken de interieurfolies van oodyx geschikt voor een groot aantal interieurprojecten door heel het huis. Benieuwd naar onze prijzen? Maak dan direct een zakelijk account aan en bekijk de prijzen per strekkende meter. Liever even contact met een van onze specialisten? Neem dan contact op met onze klantenservice via [email protected] of door te bellen naar +31 (0)55 303 1004.